iWebar škodí

mcafee

Nefungovalo mi vyvolávání okna pro přihlášení v diskuzích na iDnes.cz. Odborník z Mafra.cz mi doporučil zkontrolovat přítomnost iWebar. A opravdu, byl v počítači, škodil a letěl pryč. A proč ho nezjistil Windows Defender? On má iWebar i jinou funkci, údajně v něčem i pomáhá, proto ho antivirus nedetekuje, ale primárně iWebar škodí.
Takových nabídek na stažení něčeho v rámci stahování různých programu bývá spousta.  Adobe nabízí v rámci aktualizace Adobe Flash Player stažení  antiviru McAffee a Adobe je asi jedno, že tam již nějaký antivirus mám a že může dojít ke kolizi antivirů (obdobně se často mi nabízí nějaká Lištička od Seznam.cz, ale ta jen obtěžuje, neškodí). Sprosté od Adobe je to, že implicitně je zatrženo stažení, viz obrázek, a musí se zatržení odkliknout. Ale je pravdou, že Adobe Flash Player si stahuji zadarmo, tak Adobe musím odpustit, že musím dávat pozor, když mě nutí stahovat i něco dalšího.

(Visited 20 times, 1 visits today)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>