Kontaktní formulář

Pokud chceme, aby nás někdo kontaktovat, je vhodné mít webový kontaktní formulář, pak ten, kdo nás chce kontaktovat nepotřebuje mít k tomu spuštěn nějaký e-mail.

[…]

Nejkratší návod k Wordpres

WordPress je systém, který umožňuje prezentovat texty, obrázky, multimédia do internetu. Tento návod je vytvořen pomocí 190 slov nebo 1300 znaků.

[…]

Chráněno: Návod pro FM

Stručný obsah příspěvku zde není uveden, protože je tento příspěvek chráněn heslem.

Foto u příspěvků – gravatar

Pro zobrazení foto či nějakých obrázků uživatelů (avatarů) u příspěvků je možné použít plugin Simple Local Avatars. WordPress standardně obrázky uživatelů nepodporuje.

[…]

pokus

pokus pokus pokus pokus pokus pokus pokus pokus pokus pokus pokus pokus pokus pokus pokus pokus pokus pokus pokus pokus pokus pokus pokus pokus pokus pokus pokus pokus pokus pokus pokus pokus pokus pokus pokus pokus pokus pokus pokus pokus pokus pokus pokus pokus pokus pokus pokus pokus

Náhledy příspěvků

Příspěvky mohou být zobrazeny částečně, je možné je rozdělit na perex a hlavní část a zobrazit na hlavní stránce pouze perex. Vyvolání celého příspěvku je možné nejméně 2 způsoby.

Perex

Pro oddělení úvodní části s perex se používá Značka pro pokračování textu. Zobrazovaný text pro pokračování na hlavní část příspěvku je možné editovat v šabloně.

[…]

Zvýraznit příspěvěk

Pokud chceme nějaký příspěvek ponechat zobrazovat nějaký čas na prvním místě, zatrhneme Zvýraznit příspěvek na úvodní stránce v menu Viditelnost vpravo nahoře. Zvýraznění používají zpravodajské weby www.idnes.cz i www.novinky.cz, na těchto webech navíc je zvětšen nadpis příspěvku i obrázek příspěvku. Nelze ale nastavit dobu zobrazování například na 24 hodin, zrušení zvýraznění je nutno zrušit.

 

[…]