Milionáři bez dědiců

libryZ portugalského yahoo mě přišel mail, že někdo pracuje v v Londýnské bance a že mi nabízí 45 % z částky 15 milionů liber. A že mi zaručuje, že budu popraven, viz zvýrazněný text dále.
Obvyklý mail, který hledá nějakého hlupáka, který mailu uvěří a tím je naděje, že pošle nějaké peníze na údajné poplatky za převod částky. Mail se úmyslně psán tak, aby normální člověk budoucí podvod ihned pochopil a tím z podvodu ihned vypadne a nezdržuje odesílatele zbytečnou korespondencí. Kdo to kvůli nízké inteligenci podvod nepochopí, a takových je minimum, ten je cílová skupina mailu.
Domnívám se, že by policie měla takového odesílatele vypátrat a zavřít pro pokus o podvod. Problém je, že skoro určitě odesílatel nebude z Portugalska a pokud je ze země, kde policie nefunguje, typicky pásmo Gazy, tak není postižitelný. Podle mě bych takovou zemi „odříznul“ od internetu, typicky nyní bych zablokoval přístup z domén Severní Koreje (.kp).

—————————————————————————————————————————————
From: Charles David [mailto:charlesdavid633@yahoo.pt]
Sent: Sunday, December 28, 2014 3:15 PM
Subject: (SPAM!) Hello!!
Dobrý den přítel,
Já jsem pan Karel David vedoucí oddělení auditu účetnictví (FSC Credit Suisse Bank) West London, tady v Anglii. Píši Vám o obchodní návrh, který by byl obrovskou vzájemného prospěchu pro nás oba. V mém oddělení, jsem zjistil, částku ve výši 15 milionů liber (patnáct miliónů liber) v účtu, který patří k jednomu z našich zahraničních zákazníků zemřelých, miliardář Business Mogul Pozdní Pan Moises Saba Masrí, Žid z Mexika, který byl obětí o zřícení vrtulníku na počátku tohoto roku, což vede k jeho smrti a jeho rodinných příslušníků. Saba byl 47 let starý. Také v vrtulníku v době havárie byla jeho manželka, jejich syn Avraham (Albert) a jeho dcera-in-law. Pilot byl také mrtvý.

: Volba Vás kontaktovat se vzbudila z geografické povahy, kde žijete, a to zejména vzhledem k citlivosti na transakce a důvěrnost zde. Nyní náš bankovní bylo čekání na některý z příbuzných přijde-až k tvrzení, ale nikdo neudělal. Osobně jsem byl neúspěšný při rozmisťování příbuzným, mám usilovat o váš souhlas k vám jako další příbuzný / Bude příjemce na zemřelého tak, že výtěžek z tohoto účtu oceněn na 15 milionů liber může být vyplacena na vás.
To bude vyplacena, nebo sdílená v těchto procent, 55% pro mě a 45% na vás. Mám zajištěné veškeré nezbytné právní dokumenty, které mohou být použity k zálohování toto tvrzení jsme tvorby. Všechno, co musíte udělat, je vyplnit vaše jména na dokumenty a legalizovat je u soudu dokázat, jste zde jako oprávněný příjemce. Všechny Žádám nyní je vaše upřímná Co-operace, důvěrnosti a důvěry k tomu, abychom vidět tuto transakci prostřednictvím. Já vám zaručit, že to bude popraven za legitimní uspořádání, které bude chránit vás z jakéhokoli porušení zákona.
Prosím, uveďte mi následující informace, jak jsme na 7 dní spustíme ji projít. Je to velmi naléhavé PROSÍM.
1. Celé jméno:
2. Vaše: Telefonní číslo:
3. Vaše kontaktní adresa.
4. Věk:
5.Core Job / Zaměstnání:
Poté, co prošla metodický vyhledávání, rozhodl jsem se Vás kontaktovat doufat, že vás najdou tento návrh zajímavý. Prosíme o potvrzení této zprávy a uvedením váš zájem, budu vám poskytne více informací.
Endeavor dejte mi vědět vaše rozhodnutí, spíše než držet mě čekat.
S pozdravem,
Mr. Charles David
Kontaktujte mě naléhavě PŘES TOTO můj e-mail: davidc354@yahoo.co.uk

(Visited 36 times, 1 visits today)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>