Google vás najde i do 2 minut

Několikrát jsem publikoval příspěvek s chybou a než jsem chybu opravil, byla indexována Google. Tedy třeba do dvou minut. Jak se to tak rychle Google dozví?

Moje chytrá známá našla ve WordPress v menu Nastavení -> Publikování -> Aktualizační služby (je to až dole a co se nevejde na obrazovku display 22″ spíše nečtu) službu http://rpc.pingomatic.com. Když jsem jí dal do Google, tak vyšlo, že WordPress asi opravdu někam posílá upozornění. Něco se píše v http://codex.wordpress.org/Update_Services, ale jak říkávám, slovům rozumím, obsahu ne.

V diskuzi na http://diskuse.jakpsatweb.cz/?action=vthread&forum=13&topic=78797 jsem našel, že naopak, že Google by mě měl mít v nějaké své čtečce RSS, Google například nabízí svou čtečku Google Reader.

Tedy stále nevím, spíše si říkám, že to jde ze dvou stran, WordPress něco posílá a Google něco ověřuje. Ale záleží na tom, přece si nebudu stěžovat, že mě Google rychle indexuje?
I když se poslední dobou pohoršil…

Viz také http://parny.lamparna.cz/?p=105

(Visited 7 times, 1 visits today)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>